عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

بایدن به دنبال تشکیل «ارتش وکلا» علیه ترامپ

کارزار انتخاباتی نامزد دموکرات انتخابات امسال آمریکا اعلام کرد ارتشی متشکل از هزاران وکیل برای مقابله با اقدامات احتمالی رئیس جمهور این کشور پس از برگزاری انتخابات تشکیل خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۰ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 16
کد خبر: ۵۹۲۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، کارزار انتخاباتی «جو بایدن» نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اعلام کرد در حال تشکیل ارتشی از وکلا برای مواجهه با اتفاقات احتمالی پس از انتخابات است.

 

به نوشته روزنامه «گاردین»، کارزار انتخاباتی بایدن روز چهارشنبه اعلام کرد که تلاشی گسترده برای محافظت از آرای رأی‌دهندگان که در تاریخ آمریکا بی‌سابقه است توسط «دانا ریموس» مشاور ارشد انتخاباتی بایدن و «باب باور» مشاور ارشد انتخاباتی رئیس‌جمهور سابق آمریکا رهبری خواهد شد.

 

ریموس در این باره گفت: «می‌توانیم و قادر خواهیم بود که نوامبر امسال انتخاباتی آزاد و عادلانه برگزار کنیم و تلاش بی‌سابقه‌ای برای محافظت از رأی‌دهندگان متشکل از هزاران وکیل و داوطلب از سراسر کشور خواهیم داشت».

 

وی افزود این گروه به بررسی گزارش‌های رسیده درباره سرکوب رأی‌دهندگان و مقابله با انتشار اطلاعات نادرست و دروغ پردازی خواهند پرداخت.

 

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا تهدید کرده است که برگزاری انتخابات به‌صورت پُستی دست دموکرات‌ها را در تقلب باز می‌گذارد و ممکن است او نتایج انتخابات را قبول نکند.

 

وی در همین راستا تلاش کرده با اقدامات مختلف، کارایی نظام خدمات پستی آمریکا را کاهش دهد تا آن را فاقد صلاحیت توزیع برگه رأی میان مردم عنوان کند.

 

ترامپ همچنین از مردم خواسته است بعد از رأی دادن به صورت پستی، پای صندوق‌های رأی هم بروند و اگر بتوانند رأی بدهند مشخص می‌شود که این شیوه از امنیت لازم برخوردار نیست.

 

«هیلاری کلینتون» رقیب انتخاباتی ترامپ در سال ۲۰۱۶ در واکنش به این ادعاهای ترامپ گفته بود در صورتی که بایدن با اختلاف ناچیز در انتخابات شکست بخورد، دموکرات‌ها باید آماده باشند تا حمله گسترده قضایی علیه ترامپ به راه اندازند.

 

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار